Image

Midroc rekryterar från NCC

Karriär Lars-Erik Einerman tillträder som ny avdelningchef på Midroc och tar över ansvaret för byggkonsult och entreprenad på avdelning Öst. Samtidigt tillträder Anders Soldan som ny inköpschef för avdelningen.
Publicerad den 12 Augusti 2013

Midroc Project Management har haft en kraftigt ökad efterfrågan inom bygg under året. Nu förstärks organisationen med två nyckelpersoner:
Lars-Erik Einerman tillträder som ny avdelningschef och ska utveckla MPM:s position i Stockholmsregionen och Mälardalen inom byggkonsult och entreprenaduppdrag. Han kommer närmast från NCC i Uppsala där han under flera år arbetat som affärschef.

Anders Soldan tillträder samtidigt som ny inköpschef för avdelning Öst. Han har lång erfarenhet inom inköp både från den internationella marknaden samt de senaste åren från Peab. Närmast kommer Anders Soldan från RCC, där han var koncerninköpschef.

- Vår satsning mot att vara en aktör som erbjuder både konsult- och entreprenadtjänster har varit framgångsrik. Med de här rekryteringarna förstärker vi vår förmåga att växa och utveckla våra tjänster till marknaden ytterligare. Vi välkomnar Lars-Erik och Anders till oss, säger Hans-Åke Richt, affärsområdeschef Bygg och Export på Midroc Project Management.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige