Image

Midroc hyr ut i Helsingborg

Uthyrning Midroc hyr ut ytterligare 1 067 kvadratmeter kontorslokaler i Scala på Söder i Helsingborg.
Publicerad den 10 Januari 2018
Annons
Image
Scala i Helsingborg får nya hyresgäster. Bild: Midroc
Scala i Helsingborg får nya hyresgäster.

Uthyrningen innebär att samtliga kontorsytor nu är fyllda. Det som återstår att hyra ut är fem butikslokaler på 50-300 kvadratmeter.

Byggnaden Scala är belägen på Söder i Helsingborg. I grannfastigheten Metropol är Radisson Blu och World Trade Center-filialen i Helsingborg hyresgäster.

Arbetsmarknadsförvaltningen kommer att etablera sig på två plan i lokalerna, med egen entré från Gasverksgatan.

– Vi ser fram emot få flytta in i nya, toppmoderna lokaler mitt i centrum, ett stenkast från några av våra andra centrala lokaler på Järnvägsgatan 35 och Rönnowsgatan 10. Fler helsingborgare behöver få möjligheten att studera och få arbete. Fler företag behöver hitta sin framtida personal. Det centrala läget gör det lätt för både invånare och företagare att ta sig hit och det blir en inspirerande miljö för våra medarbetare att arbeta i, säger Jesper Theander, arbetsmarknadsdirektör i Helsingborg.

– Vi är glada för att Arbetsmarknadsförvaltningen har valt att öppna kontor i Scala. Under den senaste tiden har vi erfarit ett stort intresse av nybyggda lokaler här i Helsingborg, från såväl privata som offentliga verksamheter, säger Carl von Strokirch, verksamhetsområdeschef på Midroc.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige