Image

Maxfastigheter köper i Eskilstuna och Norrtälje

Transaktioner Maxfastigheter har köpt två fastigheter i Eskilstuna och en i Norrtälje med ett sammanlagt underliggande fastighetsvärde om 52,7 miljoner kronor.
Publicerad den 30 Juni 2017

Handelsfastigheten Slagsta 1:27 har en yta om 1 706 kvadratmeter och ett årligt hyresvärde om 1,6 miljoner kronor. Fastigheten är fullt uthyrd till Granngården med en kvarvarande avtalslängd om fem år.

Handelsfastigheten Storsten 1 har en yta om 1 641 kvadratmeter och ett årligt hyresvärde om 1,7 miljoner kronor. Fastigheten är fullt uthyrd till Granngården med en kvarvarande avtalslängd om sex år.

Industri- och kontorsfastigheten Ormvråken 2 har en yta om 1 731 kvadratmeter och ett årligt hyresvärde om 1,3 miljoner kronor. Fastigheten har ett tiotal hyresgäster och Ramudden AB är största hyresgäst med 43 procent av hyresvärdet. Ramuddens kvarvarande avtalslängd uppgår till tre år.

Tillträde sker 1 juli 2017 och förvärvet förstärker Maxfastigheters närvaro i Eskilstuna där bolaget har huvudkontor.

Förvärvet finansieras genom en kombination av eget kapital och banklån.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska återuppväckt stationsområde få ett lyft

Bygg/Arkitektur Kommunens planer innehåller hundratals nya bostäder som ska förtäta de södra delarna av Rosengård. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY