Image
Max öppnar sin andra restaurang i Helsingborg.
Max öppnar sin andra restaurang i Helsingborg. Bild: Max Burgers

Max öppnar sin andra restaurang i Helsingborg

Uthyrning Skåneporten Fastigheter har tecknat avtal med Max Burgers för etablering av kedjans andra restaurang i Helsingborg, den här gången i de norra delarna av staden.
Publicerad den 19 November 2020

Fast food och discount retail, i synnerhet i goda trafiklägen, är marknadssegment som fortsätter växa även i coronatider.
– Etableringen av Max i norra Helsingborg möter marknadens behov och ständigt ökande efterfrågan av trafiknära servicehandel, säger Andreas Meyer, vd på Skåneporten Fastigheter AB.

Etableringen kommer att ske på Skåneportens Helsingborgsanläggning som ligger mellan Ica Maxi och City Gross utmed Ängelholmsleden.
– Läget är perfekt. Ängelholmsleden är vältrafikerad och bostadsområdet Drottninghög är under utveckling och växer. Vi ser mycket positivt på den här etableringen och ser fram emot att fortsätta växa vidare, säger Henrik Lejon, etableringschef på Max Burgers.

Exakt öppningsdatum är inte bestämt. Planen är att restaurangen ska öppna under 2021.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige