Image

Martin Arkad lämnar Järntorget

Bolag Styrelsen i Järntorget och vd Martin Arkad har kommit överens om att Martin Arkad lämnar sin post som vd. Han har varit på bolaget i sju år.
Publicerad den 26 Mars 2018

Anders Hellberg, CFO, har sedan tidigare av styrelsen utsetts till ställföreträdande vd och tillträder därmed den rollen med omedelbar verkan.

Järntorgetkoncernen är inne i en förändringsprocess med förtydligad strategi för en allt starkare position som långsiktig och stabil stadsbyggare i Storstockholm och Uppsala.

- Martin har bidragit med en betydande insats för Järntorgets utveckling till det bolag vi är idag. När vi nu går in i nästa fas vill jag från hela styrelsen framföra vår uppskattning till Martin för hans engagemang och kompetens som bidragit till den stabila grund vi nu bygger vidare på, säger Kjell Jansson, styrelseordförande, Järntorget Byggintressenter AB.

- Målet att utveckla Järntorgetkoncernen till en betydande aktör på våra marknader Storstockholm och Uppsala är uppnått. Det är med stolthet jag blickar tillbaka på 13 spännande år och en tid av god lönsamhet och fin gemenskap med högkompetenta kollegor, säger Martin Arkad.

Processen att rekrytera ny ordinarie vd för Järntorget Byggintressenter AB pågår.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige