Image

Mareld rekryterar ny vd

Karriär Elina Engelbrektsson blir från och med den 5 mars ny vd för Mareld Landskapsarkitekter AB. Nuvarande vd Oskar Ivarsson tar rollen som kreativ ledare med ökat fokus på design och innovation i uppdrag och projekt.
Publicerad den 5 Februari 2018
Elina Engelbrektsson. Bild: Mareld
Elina Engelbrektsson.

Elina Engelbrektsson kommer närmast från en tjänst som avdelningschef för Miljö och Samhälle på WSP. Hon har haft flera ledande roller och ingått i ledningsgruppen för WSP Samhällsbyggnad Väst.

- Jag har länge betraktat Mareld som ett modigt kontor med stort hjärta och jag ser fram emot att få leda och utveckla verksamheten i den riktningen tillsammans med styrelse och medarbetare, säger Elina Engelbrektsson.

Hon är utbildad miljöplanerare med examen från Samhällsvetenskapligt miljövetarprogram (SMIL) vid Göteborgs Universitet och har utöver rollen som chef jobbat som hållbarhetskonsult i olika typer av stadsutvecklingsprojekt.

Mareld landskapsarkitekter AB är inne i en intensiv utvecklingsfas. Inom loppet av fem år har kontoret vuxit från 5 till 15 medarbetare. Sedan årsskiftet utökades styrelsen med de externa ledamöterna Jan Berglund (ordförande) och Soon Hammarström. Styrelsen kompletterar med utökat nätverk samt kompetens och har bidragit aktivt i rekryteringsprocessen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige