Image
Bild: Bjurfors

Mälarsanering köper två fastigheter i Uppsala

Transaktioner Mälarsanering i Sverige AB har köpt industrifastigheterna Librobäck 18:5 och 18:6 i Uppsala. Genom köper expanderar man sin verksamhet till Uppsala.
Publicerad den 29 April 2011
Mälarsanering köper två fastigheter i Uppsala. Bild: Bjurfors. Bild: Bjurfors
Mälarsanering köper två fastigheter i Uppsala. Bild: Bjurfors.

Fastigheterna, belägna i expansiva området Librobäck, har en lokalyta om 1 600 kvadratmter och tomtyta för uppställning om 5 500 kvadratmeter. Priset för fastigheterna landar på 17 miljoner kronor.
- Fastigheterna och läget passar oss utmärkt och vi kommer nu kunna utöka vår expansion på Uppsalamarknaden, som är nästa naturliga steg i vår utveckling, säger Claes Westerlund, vd för Mälarsanering Sverige AB.

Mälarsanering är ett av Sveriges marknadsledande företag med inom sanering-, jour- och byggbranschen. Bolaget, med cirka 90 anställda, bedriver verksamhet i främst Stockholm och Mälardalen. Verksamheten i Uppsala beräknas sysselsätta 30 personer.

Affären förmedlades genom Bjurfors Näringsliv.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige