Image

Lundbergs utser ny projektutvecklingschef

Karriär Mattias Markström har tillträtt tjänsten som projektutvecklingschef på Lundbergs. Han kommer ingå i ledningsgruppen och även tillträda tjänsten som vd för Byggnads AB L E Lundberg.
Publicerad den 7 Maj 2014
Mattias Markström. Bild: Lundbergs
Mattias Markström.

Mattias Markström är 36 år, civilingenjör och bosatt i Norrköping.

- Mattias har jobbat som projektledare hos oss i två år och varit ansvarig för stora ny- och ombyggnationer i Linköping. Med sin erfarenhet som projektledare och tidigare som entreprenadchef hos NCC bidrar Mattias med värdefull kunskap som vi kommer ha nytta av i företaget. Dessutom är det alltid stimulerande att kunna internrekrytera till ledande befattningar, säger Peter Whass, vd i Lundbergs.

- Det känns mycket stimulerande att få ta steget som ansvarig för vår projektverksamhet. Vi är ett bra team och har många spännande projekt på gång, både inom kommersiella fastigheter samt bostadsfastigheter, säger Mattias Markström.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige