Image
Kristoffer Kruse, Kristina Pettersson Post och Anders Forsling.
Kristoffer Kruse, Kristina Pettersson Post och Anders Forsling.

Lokalmarknadsdagen: Konjunkturnedgång – hur är uthyrningsläget?

Lokalmarknadsdagen Vår Efter en lång högkonjunktur pratas det allt mer om en nedgång och de noterade börsbolagen skakade till i inledningen av Q3-rapportperioden efter att flera bolag rapporterade negativa nettouthyrningssiffror, framför allt i Stockholm. Hur ser det ut i Göteborg? Hur hanterar fastighetsbolagen en annalkande konjunkturnedgång och hur påverkas uthyrningsmarknaden? De viktiga frågorna diskuteras på Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 16 januari.
Publicerad den 5 December 2019

Panelen som diskuterar uthyrningsläget består av:

# Kristoffer Kruse, regionchef på Tenant & Partner
# Kristina Pettersson Post, regionchef på Vasakronan
# Anders Forsling, chef, kommersiell uthyrning på Wallenstam

Lokalmarknadsdagen blir det nya decenniets första stora fastighetsseminarium. Läget för fastighetsmarknaden med tonvikt på Göteborg diskuteras ur ett flertal olika aspekter. Skarpa analyser blandas med visioner, planer och panelsamtal.

Du ser det preliminära programmet här och du anmäler dig här. Fram till på onsdag har vi en BOKA TIDIGT-rabatt: Anmäl fyra personer från ditt företag, betala bara för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige