Image
Henrik Einarsson och Peter Warda analyserar läget för Göteborg och regionen på Lokalmarknadsdagen den 16 januari.
Henrik Einarsson och Peter Warda analyserar läget för Göteborg och regionen på Lokalmarknadsdagen den 16 januari. Bild: Business Region Göteborg

Lokalmarknadsdagen: Göteborg och regionen analyseras

Lokalmarknadsdagen Vår Hur står sig Göteborg och Göteborgsregionen när konjunkturen mattas av? Missa inte analyserna på Lokalmarknadsdagen. I morgon onsdag stänger BOKA TIDIGT-erbjudandet.
Publicerad den 10 December 2019

Hur står sig hamn- och exportstaden Göteborg? Hur går det för kranskommunerna och regionen? Vart är arbetslöshetssiffrorna på väg?
På Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post delas seminariet efter lunch in i två spår, ett som behandlar regionens centrum och ett som behandlar kranskommunernas utveckling.

I spåren hålls analyser av respektive område, av Business Region Göteborgs etableringschef Henrik Einarsson (regionen) och analytikern Peter Warda (centrum).

Anrika Lokalmarknadsdagen hålls på Clarion Hotel Post den 16 januari. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar tillsammans med Business Region Göteborg.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med i morgon onsdag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige