Image
Karl Persson.
Karl Persson. Bild: Cushman & Wakefield

Lokalmarknadsdagen: Fragmenterad marknad – hur ser framtiden ut?

Lokalmarknadsdagen Vår Missa inte Cushman & Wakefields Sverigechef Karl Perssons analys av läget på den svenska fastighetsmarknaden. I dag stänger BOKA TIDIGT-erbjudandet.
Publicerad den 11 December 2019

Stabil kontorsmarknad, stark transformation som leder till en svajig retailsektor och en urstark logistikmarknad, bostadskris och bostadsbrist på en gång – den svenska fastighetsmarknaden är mer fragmenterad än på länge. Samtidigt präglas den av de rekordlåga räntorna och ett växande internationellt intresse. Hur ser framtiden ut? Karl Persson, Sverigechef på konsulthuset Cushman & Wakefield analyserar marknaden på Clarion Hotel Post den 16 januari.

Lokalmarknadsdagen är ett heldagsseminarium med fokus på fastighetssektorn i Sverige med fokus på Göteborg och Västsverige. Analyser och spaningar blandas med panelsamtal och intervjuer.

Bland övriga medverkande märks bland andra succébolaget K-Fastigheters vd och grundare Jacob Karlsson och den österrikiske arkitektprofessorn Walter Unterrainer.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. I kväll stänger vårt BOKA TIDIGT-erbjudande: Du kan anmäla fyra personer och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige