Image

Lokallots växer genom samarbete

Bolag Göteborgs Lokallots har via Lokallots Fastighetsutveckling köpt in sig i Swedbank kommersiella fastigheter i Göteborg. Genom att koppla samman Lokallots kompetens inom lokalförmedling och Swedbank kommersiella fastigheters kompetens inom storhusmäkleri tar man nu nästa steg mot ambitionen att bli ett heltäckande fastighetshus i Göteborg.
Publicerad den 2 September 2013
Michael Johansson. Bild: Göteborgs Lokallots
Michael Johansson. Sven Fraenkel. Bild: Göteborgs Lokallots
Sven Fraenkel. Urban Kullbo. Bild: Swedbank kommersiella
Urban Kullbo.

- Vi ser mängder med synergifördelar med det här samarbetet. Tillsammans kan vi erbjuda en komplett lösning inom mäkleri och uthyrning för alla fastighetsägare i Göteborg. När det kommer till finansiering finns det naturligtvis en fördel med att vi är kopplade till Swedbank. Vi delar också värderingar, det ska vara enkelt och högt i tak när man jobbar med oss, säger Urban Kullbo, franchisetagare på Swedbank kommersiella fastigheter.

Sammanslagningen är en fortsättning på tanken att skapa ett komplett fastighetshus i Göteborg. Detta hus kommer jobba med transaktioner, uthyrning och värdering men också kompletteras med exempelvis rådgivning, förvaltning och fastighetsfinansiering.

- Det här är bara början av ett arbete som startade med att Michael Johansson med lång erfarenhet av fastighetsutveckling startade Lokallots Fastighetsutveckling tillsammans med oss. Vår ambition är att fylla huset med massor av fastighetskompetens. Det kan vara arkitekter, företag inom företagsflytt och andra fastighetsrelaterade konsulter. Så länge du har stor kompetens inom fastigheter och är sugen på att göra affärer är du välkommen, säger Sven Fraenkel, vd på Göteborgs Lokallots.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige