Image

Link arkitektur rekryterar från BSK Arkitekter

Karriär Link arkitektur rekryterar Anna Espling Rolf som ny ansvarig för företagets skandinaviska vårdsatsning. Hon kommer närmast från BSK Arkitekter.
Publicerad den 5 December 2013
Anna Espling Rolf. Bild: Doris Beling
Anna Espling Rolf.

Anna Espling Rolf har under 19 år haft ett flertal olika tunga positioner på BSK Arkitekter. Men nu har hon rekryterats till Link arkitektur.

– Link arkitektur är ett spännande och expansivt företag. De tävlar och vinner mycket. Före sommaren vann de det stora projektet rörande Södersjukhuset. Samtidigt har de en fin och gedigen vårdkompetens och en fantastisk portfölj av projekt. Här finns allt från SUS i Malmö, som nu var nominerat till vårdbyggnadspriset, Huddinge sjukhus, internationella sjukhus och Skandionkliniken i Uppsala. Jag tror att jag och även min kollega Li Liljeberg som också nyligen rekryterats kommer att utgöra ett bra komplement, säger Anna Espling Rolf, ny på Link arkitektur och ansvarig för koncernens marknadssegment ”Arkitektur och hälsa”.

– Vi är väldigt glada över att vi lyckats locka Anna till oss här på Link. Anna har erfarenhet från en lång rad spännande projekt och är ett av branschens mest spännande och tyngsta namn i vårdsammanhang. Hon föreläser och undervisar regelbundet och har precis den kompetens som behövs för att leda LINKs satsning. LINK har arbetat med evidensbaserad design och helande arkitektur i flera tidigare projekt och med Anna på plats hos oss har vi en möjlighet att utveckla den kompetensen ytterligare, säger Elisabeth Berglund, vd för Link arkitektur.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige