Image

Lantmännen hyr ut till Coop i Falkenberg

Uthyrning Lantmännen Fastigheter har ingått avtal med Coop Sverige Fastigheter om en ny butikslokal för Coop om 3 400 kvadratmeter i Falkenberg.
Publicerad den 7 November 2016

Den nya lokalen ska ligga i kvarteret Sjövisaren i Falkenberg.

– Vi arbetar ständigt med utveckling och optimering av vårt befintliga fastighetsbestånd i hela landet, och så även med kvarteret Sjövisaren i Falkenberg, Vi är mycket glada över att ha Coop som hyresgäster, vilket passar väl i vår långsiktiga strategi att addera livsmedelsbutiker i vår fastighetsportfölj, säger Petter Melin, ställföreträdande fastighetschef på Lantmännen Fastigheter.

Detaljplanearbetet pågår och förhoppningen är att butiken ska öppna under hösten 2018.

– Vi har länge letat efter ett lämpligt ersättningsläge till vår befintliga Coop Forum. Vi är väldigt glada över att till exempel gång- och cykelvägen kommer att förstärkas och förbättras, och att Hallandstrafiken kommer att etablera en ny hållplats vid butiken på Peter Åbergsväg. Det är med stor matglädje som vi öppnar en helt ny, fräsch ”Stora Coop” i Falkenberg under hösten 2018, säger Petra Wahlström, chef för struktur och etablering Coop region syd/öst.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Lantmännen Fastigheter ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 18 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Tillsammans med våra kunder skapar vi värde genom förvaltning, förädling och aktivt arbete med fastighetsportföljen.

Läs mer om Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige