Image

Kungsleden-bolag varslar

BOLAG Flexator varslar 37 anställda om uppsägning vid anläggningen i Gråbo utanför Göteborg.
Publicerad den 25 Februari 2009

Flexator ingår i Nordic Modular som är en division inom Kungsleden AB.
I Gråbo-fabriken bedrivs kontraktstillverkning av bodar och byggmoduler till större kunder. Varslet är en direkt konsekvens av det rådande konjunkturläget.

Förhandlingar med fackliga organisationer kommer att inledas snarast möjligt.
- Byggandet har minskat kraftigt och vi räknar inte med någon snar återhämtning i efterfrågan på nya byggbodar. Därför behöver verksamheten i Gråbo dras ner samtidigt som vi behåller en beredskap för återstart när det vänder upp igen. Det är många goda medarbetare som nu tvingas lämna sina arbeten, men vi har tyvärr inget val, säger Ola Adolfsson, vd för Flexator.

Flexator har anläggningar i Gråbo, Anneberg och Eslöv. De övriga anläggningarna har inte drabbats i samma utsträckning som anläggningen i Gråbo.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så tickar Arnhult-bolagets portfölj nedåt

Transaktioner M2 Asset Management, genom fastighetsverksamheten M2 Gruppen, fortsätter tunna ut portföljen. Denna gång blir det på den sista småländska marknaden som de har kvar i portföljen. Fastighetssverige har kartlagt hur bolaget portfölj krympt det senaste året.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige