Image
Krook & Tjäder flyttar till Bryggaregatan 8 i Borås.
Krook & Tjäder flyttar till Bryggaregatan 8 i Borås. Bild: Krook & Tjäder

Krook & Tjäder i Borås expanderar

Uthyrning Krook & Tjäder expanderar och flyttar till nya lokaler i Borås.
Publicerad den 21 Januari 2019

Arkitekterna Krook & Tjäders Boråskontor har flyttat in i nya kontorslokaler. I takt med att verksamheten växt kraftigt under de senaste åren var det dags att lämna kontoret där man suttit i över 30 år.

Det nya kontoret ligger i en gammal syfabrik med en stark anknytning till stadens entreprenöriella historia.
– Vi är glada över våra nya stora ljusa lokaler, säger Dominic Wansbury, kontorschef på Krook & Tjäder Borås. Krook & Tjäders egna inredningsarkitekter i Göteborg har varsamt inrett med sköna färgval och härliga material. Vi känner oss redan som hemma. Härligt att sitta i en kreativ miljö med flera framgångsrika och spännande företag inom mode och design.

Med en stabil tillväxt och flera stora stadsutvecklingsprojekt har kontoret bara under de senaste fyra åren mer än fördubblat antalet medarbetare. Kompetenserna är jämnt fördelade på arkitekter och ingenjörer men även med landskapsarkitekter på plats.
– Med en stark anknytning till lokala marknaden är vi stolta över att vara en del av utvecklingen i Sjuhäradsbygden. I samband med att vi växt, och i vårt nära samarbete med övriga kontor inom koncernen, får vi flera projekt på riksplan samt andra nya kompetenser, säger Dominic Wansbury.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige