Image
Kristoffer Jeppson kliver på som kommersiell förvaltare hos SLP under tredje kvartalet 2023.
Kristoffer Jeppson kliver på som kommersiell förvaltare hos SLP under tredje kvartalet 2023. Bild: SLP

Kristoffer Jeppsson blir ny kommersiell förvaltare hos SLP

Karriär SLP har anställt Kristoffer Jeppson som kommersiell förvaltare. Tjänsten tillträds under tredje kvartalet 2023 och kommer att förstärka den kommersiella förvaltningen som ett led i bolagets fortsatta tillväxtstrategi.
Publicerad den 29 Juni 2023

Kristoffer Jeppson kommer att fokusera på aktivt arbete med uthyrning av bolagets vakanta lokaler, skapa nya kundrelationer samt stärka befintliga kundrelationer genom att aktivt arbeta för hållbara lösningar med nöjda hyresgäster.

– Vi är mycket glada över att knyta Kristoffer till bolaget. SLP har vuxit i snabb takt och har nu ett bestånd omfattande 860 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Genom att förstärka vår förvaltningsorganisation får vi än bättre möjlighet att fortsätta förädla och driva värde i våra fastigheter samt att optimera fastigheternas driftnetto i nära samarbete med våra hyresgäster, säger Christian Berglund, fastighetschef på SLP.

Kristoffer Jeppson är utbildad fastighetsförvaltare vid Fastighetsakademin i Göteborg och kommer närmast från en tjänst som fastighetsförvaltare på HSB Skåne. Han kommer utgå från SLP:s kontor i Malmö.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige