Image

Kristina Alvendal in i ny styrelse

Bolag Kristina Alvendal, ordförande i Årets Unga Fastighetskvinna, adderar ytterligare ett styrelseuppdrag när hon nu blir ledamot i Base 23:s styrelse. Även Stefan Hadelius väljs in i styrelsen.
Publicerad den 7 Februari 2018
Kristina Alvendal Kristina Alvendal

– Eva Johnson och jag vill driva en dansskola av absolut toppkvalitet och då är det viktigt med professionella och kunniga personer även utanför danslokalerna. Därför är vi extremt glada över att Kristina och Stefan ansluter till Base 23 med sin kunskap inom styrelsearbete, affärsutveckling och bolagsstyrning. Rekryteringen blir en viktig del i Base 23:s framtida utveckling, säger Anneli Alhanko, grundare och konstnärlig chef Base 23.

Kristina Alvendal är stadsbyggnadsexpert och en välkänd profil i fastighetsbranschen. Styrelseuppdraget för Base 23 är ny mark för Kristina Alvendal som nu tar ett uppdrag i för henne en ny bransch. Sedan tidigare har Kristina Alvendal ett långt förflutet inom politiken, bland annat som stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd. Därutöver har hon varit vd för Airport City Stockholm och har arbetat med stadsutveckling i både stora och små projekt i flera delar av Sverige. Hon driver nu eget bolag inom fastighetsutveckling. Hon har även ett flertal styrelseuppdrag såsom Svenska Hus, Göthenehus, Salk Tennis och Belatchew Arkitekter. Kristina Alvendal utsågs 2017 till Årets Samhällsbyggare.

– Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med mina förebilder inom dans. Mina erfarenheter från politiken och fastighetsbranschen hoppas jag kan komma dansskolan till nytta i vårt kommande arbete. Base 23 erbjuder en av de absolut ba?sta dansutbildningarna i Sverige i dag, både för amatörer och professionella dansare. Som tidigare dansare är jag smickrad att få vara med i detta gäng, säger Kristina Alvendal.

Stefan Hedelius är i dag vd på Human Care och kommer dessförinnan från positionen som vd på börsnoterade kontraktstillverkaren Note. Före dess var han global marknadschef på flygbolaget SAS och han har a?ven arbetat som strategi- och marknadschef på Ericssons affärsenhet Support Solutions. Stefan Hadelius sitter även i styrelsen för de börsnoterade bolagen AddLife och Momentum Group.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige