Image

Kod Arkitekter rekryterar fem

Karriär Kod Arkitekter förstärker sitt team genom tre arkitekter, en byggnadsingenjör och en omvärldsanalytiker.
Publicerad den 19 Mars 2015

De senaste tillskotten är Andrea Brandén, Elin Rosenberg, Jacob Persson, Karl Svanteson och Leif Eriksson.

Andrea Brandén har tidigare arbetat på arkitektkontoret E2A i Zürich. Elin Rosenberg kommer senast från BSK arkitekter och har tidigare arbetat hos Joliark och Anders Wilhelmson. Jacob Persson är nyutbildad arkitekt med bakgrund som snickare, byggnadsarbetare och konstnär. Karl Svanteson är byggnadsingenjör med fokus på brandfrågor.

Leif Eriksson arbetade senast som näringslivschef i Lidköping och är dessutom utbildad byggnadsingenjör med praktisk erfarenhet inom samhällsplanering och kommunalt utvecklingsarbete. Leif Eriksson engageras framför allt av Kods visionsarbete och arbetar med att hitta nya infallsvinklar och partners för tvärdisciplinära samarbeten. Med hans breda kontaktnät och expertis inom kulturgeografi och sociologi önskar kontoret kunna bredda sin kunskapsbas för arbetet med hållbar samhällsutveckling och innovativa lösningar.

- Vi har många nya spännande projekt på gång och upplever att det är rätt tidpunkt att förstärka teamet med både erfarenhet och nya perspektiv, säger Åsa Kallstenius, vd på Kod Arkitekter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige