Image
Tullporten i Västervik
Tullporten i Västervik Bild: Klarabo

Klarabo förlänger hyresavtal med Systembolaget i Västervik

Uthyrning Klarabo har tecknat en femårig avtalsförlängning omfattande cirka 850 kvadratmeter med Systembolaget på Västra Kyrkogatan i centrala Västervik. Hyresvärdet uppgår årligen till cirka 1,8 miljoner kronor.
Publicerad den 31 Mars 2023

I och med förlängningen kommer Systembolaget att uppgradera lokalen enligt sitt senaste butikskoncept.

– Vi är glada att kunna förlänga avtalet med Systembolaget. Detta befäster Tullporten som ett viktigt nav i Västerviks centrumhandel. Som en viktig del i respektive bolags hållbarhetsarbete har parterna i tillägg till förlängningen kommit överens om att teckna en grön bilaga till avtalet, ett samverkansavtal för minskad klimatpåverkan och resursanvändning, säger Robert Pejic, områdeschef, Klarabo.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige