Image
Tullporten i Västervik
Tullporten i Västervik Bild: Klarabo

Klarabo förlänger hyresavtal med Systembolaget i Västervik

Uthyrning Klarabo har tecknat en femårig avtalsförlängning omfattande cirka 850 kvadratmeter med Systembolaget på Västra Kyrkogatan i centrala Västervik. Hyresvärdet uppgår årligen till cirka 1,8 miljoner kronor.
Publicerad den 31 Mars 2023

I och med förlängningen kommer Systembolaget att uppgradera lokalen enligt sitt senaste butikskoncept.

– Vi är glada att kunna förlänga avtalet med Systembolaget. Detta befäster Tullporten som ett viktigt nav i Västerviks centrumhandel. Som en viktig del i respektive bolags hållbarhetsarbete har parterna i tillägg till förlängningen kommit överens om att teckna en grön bilaga till avtalet, ett samverkansavtal för minskad klimatpåverkan och resursanvändning, säger Robert Pejic, områdeschef, Klarabo.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige