Image

Kalmarhem vill sälja för 80 miljoner kronor

BOLAG Kalmarhem vill sälja av en del av sitt bestånd för att få in kapital. Utgångsbudet för sju fastigheter i Kalmar är 80 miljoner kronor.
Publicerad den 29 April 2009

Det handlar om sju byggnader på Smålandsgatan 4-6 och Unionsgatan 10-14, skriver Östran. Det handlar bland annat om 211 lägenheter och nattklubben Palace lokaler, skriver Östran.

Kalmarhem har en tid haft dålig ekonomi.
- Om vi hade haft det väldigt bra ekonomiskt så tror jag inte frågan hade kommit upp överhuvudtaget. Men nu när den har gjort det så tror jag att det här är bra, för det finns en del verksamhet här som vi inte ska hålla på med. Och sen tror jag det är rätt bra om ägandet av lägenheter är lite spritt, säger vd Britt Johansson till Östran.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige