Image
Jula öppnar i Falun.
Jula öppnar i Falun. Bild: Jula

Jula öppnar nytt varuhus i Falun

Bygg/Arkitektur Jula fortsätter sin expansion på den svenska marknaden. I slutet av året öppnar Jula ett nytt varuhus i Falun.
Publicerad den 27 Maj 2023

Den nya enheten i Falun blir Julas fjärde varuhus i Dalarna. Sedan tidigare finns Julavaruhus i Mora, Borlänge och Avesta.

– Vi vill finnas nära våra kunder och med den här etableringen stärker vi vår position i Dalarna. Vi vill hjälpa människor att fixa saker själva och skapa förutsättningar för att kunna handla på det sätt kunden vill. Varuhuset i Falun hamnar i ett köpstarkt och expansivt område och vårt erbjudande med ett brett sortiment till låga priser kommer att stärka handelsplatsen Tallen ytterligare, säger Michael Gustafsson.

Jula i Falun blir totalt drygt 2500 kvadratmeter stort med det senaste koncept och med hela Julas produktsortimentet om cirka 15 000 produkter. Ett 20-tal varuhusmedarbetare kommer att rekryterats till det nya varuhuset.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige