Image

JM öppnar branschens första showroom

BOSTÄDER På söndag slår JM upp dörrarna för branschens första showroom, på Eriksberg i Göteborg. Tanken är att kunderna ska få impulser och idéer till sitt eget boende i en miljö fylld med nyskapande inredning, färg och musik. JM Showroom ska även användas för exempelvis utställningar, seminarier och föreläsningar.
Publicerad den 30 Maj 2008

JM har byggt om en före detta bostadsbutik till ett showroom.
- Vi ska ha öppet varje dag hela sommaren. Tanken är att sedan byta ut utställningarna och inriktningarna relativt ofta. Vi ska också ha ett \″månadens projekt\″ som vi presenterar, säger Carina Ziser, projektledare för JM Showroom.

Inredningen i JM Showroom ligger i utvecklingens framkant: här kan kunderna se och känna på dagens inredning såväl som morgondagens trender inom material, form och färg.

JM Showroom är indelat i olika delar med bland annat ett film- och relaxrum, en utställningsdel och mötesrum. Hjärtat i lokalen är ett kök med en stor bardisk kring vilket kunderna kan samlas för en espresso eller, vid särskilda tillfällen, mingelmat. En röd glasvägg delar av lokalen, vilken i sig är ett stort blickfång.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige