Image

Jernhusen på väg sälja sin del i Friends Arena

Transaktioner Jernhusen meddelar i bokslutskommunikén att man avser sälja sin del i de två bolag som äger och driver Friends Arena.
Publicerad den 7 Februari 2013
Kerstin Gillsbro. Bild: Jernhusen
Kerstin Gillsbro.

Jernhusen har påkallat sin rätt att i april sälja 12,2 procent av samtliga andelar i de två bolag som äger och driver Friends Arena.

Kvarvarande innehav om tio procent i respektive bolag behålls tills vidare.
– Vi har ett bra resultat 2012 men vi behöver, utöver att fortsätta att utveckla våra erbjudanden, även fokusera på att effektivisera verksamheten inom både förvaltningen och utvecklingsprojekten under det kommande året, säger Kerstin Gillsbro.


Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige