Image
Jenny Asmundsson ansluter till Hemfosa, där Caroline Arehult är vd.
Jenny Asmundsson ansluter till Hemfosa, där Caroline Arehult är vd. Bild: Hemfosa

Jenny Asmundsson ny affärsutvecklingschef i Hemfosa

Karriär Jenny Asmundsson, närmast från CBRE, har rekryterats till den nyinrättade tjänsten som affärsutvecklingschef i Hemfosa.
Publicerad den 7 Maj 2019

Med en gedigen erfarenhet från ledande positioner inom både privat och kommunal fastighetsverksamhet kommer Jenny Asmundsson att bidra med viktig kompetens i arbetet med kommunrelationer och koncept.

Jenny Asmundsson kommer närmast från en roll som senior director i CBRE Sweden AB. Hon arbetade tidigare under åtta år i Nacka Kommun i olika ledningspositioner. Som bostads- och affärsutvecklingschef ansvarade hon bland annat för försörjningen av välfärdsfastigheter i kommunen och som fastighetsdirektör för styrning, ledning och utveckling av kommunens fastighetsverksamhet.

Jenny Asmundsson är född 1972 och har en civilingenjörsexamen i Lantmäteri vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Hon tillträder sin tjänst i juni.

– Vi är mycket glada över att rekrytera Jenny Asmundsson som ny affärsutvecklingschef i Hemfosa. Hennes bakgrund och kompetens passar perfekt för arbetet med att stärka relationerna till kommunerna och utveckla koncept med våra erbjudanden, områden som är viktiga pusselbitar i Hemfosas fortsatta tillväxt. Jenny kommer även att kunna hjälpa förvaltningsorganisationen att realisera värden i vår befintliga fastighetsportfölj genom att exempelvis tillskapa nya byggrätter, säger Caroline Arehult, vd för Hemfosa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige