Image

Irländare köper i Karlstad

AFFÄRER En grupp irländska investerare köper ett företagarcentrum i Karlstad. Företrädare för investerarna är det trollhättanbaserade företaget Hammar Nordic AB.
Publicerad den 29 Januari 2008

Det trollhättanbaserade företage Hammar Nordic AB har stor erfarenhet av att hjälpa irländska investerare att köpa fastigheter i Sverige. Under 2006 och 2007 har man förvärvat flera fastigheter i bland annat Trollhättan, Vänersborg, Lilla Edet, Uddevalla och Skövde.

Totalt sett har de har de fastigheter motsvarande cirka en miljard kronor under sin förvaltning - både bostäder och kommersiellt.

Det aktuella företagarcentrumet Zakrisdal var fram till 1992 Bofors ammunitionsfabrik. I dag har området cirka 200 hyresgäster som delar på en uthyrningsbar yta om 43000 kvadratmeter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige