Image

ING genomför sin första försäljning i Norden

TRANSAKTIONER Nu har ING via sin nordiska fastighetsfond sålt sin första fastighet i Norden. Det handlar om bostadsfastigheten Axet 2 i Norrköping. Rådgivare i affären var Nordier Property Advisors.
Publicerad den 14 Augusti 2009

Köpare är KSST Förvaltning AB och affären omfattar en förvaltningsfastighet i huvudsak innehållande bostäder. Överlåtelsen sker i form av en fastighetstransaktion.

Den aktuella fastigheten Axet 2 har en area om cirka 1 500 kvadratmeter och är belägen i centrala Norrköping.

Enligt Johan Bråkenhielm, Investeringsansvarig ING REIM Nordics AB, ligger affären helt i linje med ING NPFs strategi att renodla fastighetsportföljen.

- Vi har valt att sälja Axet 2 till KSST Förvaltning AB som har fastighetsförvaltning av bostäder som sin kärnverksamhet. Det är ingen stor affär, men det är glädjande att kunna genomföra transaktioner i det rådande affärsklimatet.

Nordier Property Advisors har varit rådgivare åt ING REIM Nordics AB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter miljardförvärvet – här vill Revelop växa med nya fonden

Bolag Revelop gör sina första förvärv med nya fonden Revelop VI. Efter miljardaffären berättar Revelops vd Thomas Sipos vad man letar efter för fastigheter, på vilka marknader man vill investera, det gynnsamma marknadsläget och om det internationella intresset för fonden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige