Image

Ikano köper mark av HSB

Transaktioner Ikano Bostad har köpt mark av HSB. Planen är att uppföra 100 bostadsrätter.
Publicerad den 5 Oktober 2011

Ikano Bostad har köpt mark av HSB i Finnboda, Nacka. Planen är att uppföra 100 bostadsrätter.

- Förvärvet är i linje med vår långsiktiga satsning på att äga, projektutveckla och bygga hyresrätter och bostadsrätter i regionen. Bostadsprojektet i Finnboda blir dessutom vårt första i Nacka vilket känns extra roligt, säger Robert Jaaniste, vd för Ikano Bostad.

- HSB har redan ett omfattande engagemang i Finnboda. Vi har sedan byggstarten av Finnboda hamn färdigställt 380 lägenheter. För närvarande producerar vi 85 lägenheter och planerar att bygga ytterligare cirka 200 lägenheter. Vi vill nu expandera i andra delar av Stockholm där vi vill bygga bostäder, säger Håkan Falk, vd, HSB Bostad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige