Image

Ikano Bostad bygger 95 lägenheter i Solna

BYGG Nu påbörjar Ikano Bostad byggnationen av nya bostadsrätter i hjärtat av Solna. Två tredjedelar av lägenheterna är redan sålda.
Publicerad den 28 April 2010

I dag inleder Ikano Bostad uppförandet av 95 nya bostadsrätter i Solna på den plats som idag är Hagalunds IP. Då tas det första gemensamma spadtaget av Ikano Bostads vd Robert Jaaniste och kommunstyrelsens ordförande Lars-Erik Salminen (M).

- Det känns roligt att vi nu påbörjar byggnationen av våra nya bostadsrätter i Solna. Ikano Bostads affärsidé är att bygga bostäder med hög kvalitet till rimliga priser så att många har råd till ett bra och tryggt boende. Nyligen byggde vi vår 1000:e lägenhet och den här våren inleder vi försäljningen av inte mindre än fyra nya projekt i Stockholmsområdet, säger Robert Jaaniste.

Det nya bostadskvarteret är centralt beläget nära Solna centrum med cykelavstånd till Stockholm city. Intresset från bostadsköparna har varit stort och över två tredjedelar av lägenheterna är redan sålda. Försäljningen av den andra etappen i Solna påbörjas efter sommaren med 83 nya lägenheter och förskola i samma kvarter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige