Image
Bild: Husvärden

Husvärden fyller på i Krokslätts Fabriker

Uthyrning Husvärden har tecknat avtal om 3 700 kvadratmter i Krokslätts Fabriker med IT-konsulten Atea Sverige. Inflyttning sker under hösten 2011.
Publicerad den 15 April 2011
Annons
Image
Krokslätts Fabriker. Bild: Husvärden. Bild: Husvärden
Krokslätts Fabriker. Bild: Husvärden.

Atea Sverige har 1 700 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Luleå i norr. Ateas affärsidé är att hjälpa företag och organisationer att öka nyttan med it genom att leverera produkter och tjänster som förenklar hantering, drift och utveckling av it-infrastruktur.

- Vi på Husvärden är stolta över att kunna erbjuda Atea moderna lokaler som skall vara ett stöd för verksamheten samt spegla deras image som det svenska landslaget i it-infrastruktur. Vi ser det även som en stor fördel att norra delen av Krokslätts Fabriker återigen är fullt uthyrt nu när det spännande arbetet med den helt nya stadsdelen Nya Krokslätt pågår med full kraft, säger Håkan Lundqvist, uthyrningschef på Husvärden.

Atea har haft hjälp av Carryon, Erik Öljemark, i sitt arbete med att finna rätt lokal för sin framtida verksamhet.

Ämnen

Husvärden AB på Branschguiden

Husvärden är ett personligt fastighetsbolag som äger, utvecklar, bygger och förvaltar. De senaste åren har vi förädlat och förtätat området kring Krokslätts Fabriker i Mölndal där ca 100 företag sitter. Förutom flera nya kontorsfastigheter har vi även byggt ca 250 nya bostäder. Det är nu en integrerad stadsdel med kontor, bostäder och service. Här bygger också Husvärden det nya hotellet Quality Hotel The Weaver för hotellkedjan Nordic Choice Hotels. Med sitt höga torn är det ett landmärke som inrymmer 370 rum. Vi har även tagit steget in i Göteborg med Brygghuset p...

Läs mer om Husvärden AB på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här kan 500 bostäder tillföras i ny plan

Bygg/Arkitektur Stockholms stad vill utveckla området kring trafikplats Nyboda i Söderort till en mer attraktiv och integrerad stadsmiljö. Planen som ska tas fram kan innebära att 500 nya bostäder och cirka 2 500 nya arbetsplatser tillförs i området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY