Image

HSB köper i Malmö

Transaktioner HSB Malmö köper en fastighet med 24 lägenheter i Limhamn. Köpet är ett steg i en större expansion. HSB har gett Newsec köpuppdraget.
Publicerad den 22 November 2013

Fastigheten Malmö Strutsen 24 är belägen vid Västra Kalkbrottsgränd i Limhamn.

Säljare är en privatperson och fastigheten omfattar 24 lägenheter. HSB har haft Newsecs Malmökontor som rådgivare vid förvärvet och tillträder fastigheten den 28 november.

- HSB Malmö har som mål att öka sitt lägenhetsbestånd från dagens cirka 1 900 lägenheter till 3 000 lägenheter för sina bosparande medlemmar. Detta ska ske genom en årlig förvärvstakt på cirka 200 lägenheter. Prioriterade områden för oss är Malmö, Burlöv, Lomma, Vellinge samt Trelleborg och vi har gett Newsec ett köpuppdrag där de ska stödja vår expansion, säger Petra Sörling, chef på HSB Sundsfastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige