Image

HSB bildar nytt förvaltningsbolag

Bolag HSB Göta Service har under hösten genomgått en större organisationsförändring och bytt namn till HSB Förvaltning. - Det nya bolaget ger oss möjlighet att växa och bli ett av Sveriges främsta bolag inom fastighetsförvaltning, både inom och utanför HSB, säger Kent Zerath, som blir vd för HSB Förvaltning med säte i Jönköping.
Publicerad den 28 November 2013
Kent Zerath. Bild: HSB
Kent Zerath.

- Syftet med det nya bolaget är att stärka vår ställning på marknaden, både när det gäller den administrativa förvaltningen, på det tekniska förvaltningsområdet, inom byggledning, energistyrning och byggservice samt den städverksamhet som vi redan nu bedriver med goda resultat, säger Kent Zerath.

- Nu tar vi ytterligare ett steg, genom att till årsskiftet införliva det byggserviceföretag, HSB Byggab, som finns i HSB Götakoncernen med HSB Förvaltning.

Redan i dag har HSB Förvaltning nära 500 kunder i Jönköpings län, Halland samt södra Älvsborg, och förvaltar här över 20 000 lägenheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige