Image

Hon tar över Signalisten

KARRIäR Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna har rekryterat Catarina Johansson Nyman som ny vd.
Hon efterträder Tomas Linderstål, som efter tio år som vd går i pension vid årsskiftet.
Publicerad den 18 Augusti 2010

Catarina Johansson Nyman kommer närmast ifrån Arbetarebostadsfonden i Stockholm där hon idag arbetar som vd.

-Vi är glada över att ha lyckats rekrytera en vd, som så väl stämmer in på de krav vi ställt upp för denna företagsledande befattning. Catarina har en bred fastighetskompetens och vi tror att hon kan ta vid och fortsätta Signalistens framgångsrika arbete med bland annat energieffektivisering och minskad miljöbelastning och att genomföra det pågående ROT-programmet. Allt för att erbjuda våra hyresgäster bra bostäder och garantera en fortsatt god värdeutveckling av vårt fastighetsbestånd, säger Leif Bergmark, ordförande i Signalisten.

-Signalisten är ett välskött bolag med gott rykte i branschen och med en god ekonomi. Jag ser fram emot att ytterligare kunna bidra till bolagets utveckling och inte minst fortsätta den inslagna vägen vad gäller nyproduktion, säger Catarina Johansson Nyman.

Signalisten har idag cirka 3 800 hyreslägenheter och cirka 60 000 kvadratmeter lokaler i Solna.

Stiftelsen omsatte år 2009 cirka 350 miljoner kronor och marknadsvärdet på företagets fastigheter är beräknat till 4 500 miljoner kronor.

Under den närmaste 10-årsperioden är visionen att uppföra 1000 nya hyreslägenheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige