Image

Hon inledningstalar på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Jämställdhetsminister Åsa Regnér kommer att inleda seminariet Fastighetskvinnan med ge sin syn på jämställdheten i det svenska näringslivet. Det kommer också att finnas möjligheter för publikfrågor.
Publicerad den 24 Juni 2015
Jämställdhetsminister Åsa Regnér inledningstalar på seminariet Fastighetskvinnan. Bild: Kristian Pohl/ Regeringskansliet
Jämställdhetsminister Åsa Regnér inledningstalar på seminariet Fastighetskvinnan.

Jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) är nu klar för Fastighetssveriges seminarium Fastighetskvinnan.

- Vi är mycket glada över att Åsa Regnér väljer att medverka på seminariet Fastighetskvinnan. Det visar att det här är ett viktigt och angeläget event – ett ministerbesök ger alltid en viss tyngd och leder till extra uppmärksamhet, säger Nicklas Tollesson, projektledare för Fastighetskvinnan.

Åsa Regnér kommer att hålla ett inledande anförande om drivkrafterna och rätt redskap för att göra det svenska näringslivet mer jämställt.

Det kommer därefter att finnas tid för frågor, både från moderatorn Helena Stålnert och från publiken.

Innan hon blev barn-, äldre- och jämställdhetsminister i regeringen Löfvén var Åsa Regnér landschef för UN Women i Bolivia. Hon har tidigare bland annat varit politiskt sakkunnig på Statsrådsberedningen, planeringschef på Justitiedepartementet och generalsekreterare för RFSU.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

I första hand är det ett brett affärsseminarium som behandlar ett flertal olika aktuella frågeställningar på den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige. Det unika med det här seminariet är att samtliga talare i ”business-punkterna” är kvinnor.

Seminariet handlar också om jämställdhets-, mångfalds- och integrationsfrågor. I de här punkterna medverkar också manliga fastighetstoppar.

Du anmäler dig till seminariet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige