Image

Hon inledningstalar på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Jämställdhetsminister Åsa Regnér kommer att inleda seminariet Fastighetskvinnan med ge sin syn på jämställdheten i det svenska näringslivet. Det kommer också att finnas möjligheter för publikfrågor.
Publicerad den 24 Juni 2015
Jämställdhetsminister Åsa Regnér inledningstalar på seminariet Fastighetskvinnan. Bild: Kristian Pohl/ Regeringskansliet
Jämställdhetsminister Åsa Regnér inledningstalar på seminariet Fastighetskvinnan.

Jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) är nu klar för Fastighetssveriges seminarium Fastighetskvinnan.

- Vi är mycket glada över att Åsa Regnér väljer att medverka på seminariet Fastighetskvinnan. Det visar att det här är ett viktigt och angeläget event – ett ministerbesök ger alltid en viss tyngd och leder till extra uppmärksamhet, säger Nicklas Tollesson, projektledare för Fastighetskvinnan.

Åsa Regnér kommer att hålla ett inledande anförande om drivkrafterna och rätt redskap för att göra det svenska näringslivet mer jämställt.

Det kommer därefter att finnas tid för frågor, både från moderatorn Helena Stålnert och från publiken.

Innan hon blev barn-, äldre- och jämställdhetsminister i regeringen Löfvén var Åsa Regnér landschef för UN Women i Bolivia. Hon har tidigare bland annat varit politiskt sakkunnig på Statsrådsberedningen, planeringschef på Justitiedepartementet och generalsekreterare för RFSU.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

I första hand är det ett brett affärsseminarium som behandlar ett flertal olika aktuella frågeställningar på den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige. Det unika med det här seminariet är att samtliga talare i ”business-punkterna” är kvinnor.

Seminariet handlar också om jämställdhets-, mångfalds- och integrationsfrågor. I de här punkterna medverkar också manliga fastighetstoppar.

Du anmäler dig till seminariet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY