Image
Rikke Lykke, Anneli Jansson och Gro Boge.
Rikke Lykke, Anneli Jansson och Gro Boge.

Internationella aktörer om den svenska marknaden

Fastighetskvinnan Sedan finanskrisen har den svenska marknaden dominerats av inhemska köpare. De internationella aktörerna har – med vissa undantag – haft svårt att konkurrera med svenska institutioner och börsbolag. Hur ser internationella investerare på den svenska marknaden i dag? Två Nordenchefer och en vd från viktiga aktörer från Storbritannien, Tyskland och Norge diskuterar Sverige som investeringsmarknad på seminariet Fastighetskvinnan den 1 september.
Publicerad den 2 Juli 2015

Panelen – som leds av moderatorn Helena Stålnert – består av:

# Rikke Lykke, Nordenchef på tyska Patrizia, som i våras sålde sitt bostadsbestånd – drygt 1 000 lägenheter – i Stockholm till D Carnegie.

# Anneli Jansson, Nordenchef på brittiska Grosvenor, som de senaste åren har köpt flera köpcentrum i Sverige, senast Skärholmen Centrum.

# Gro Boge, vd för norska DNB Eiendom, som har genomfört flera stora försäljningar i Sverige de senaste åren.

Panelsamtalet leds av moderatorn Helena Stålnert.

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

Det är ett brett seminarium som behandlar trender och framtid inom flera olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen. Det unika med seminariet är att samtliga talare i business-punkterna är kvinnor.

Seminariet behandlar också jämställdhets- och mångfaldsfrågor. I de här punkterna medverkar också manliga fastighetstoppar.

Du anmäler dig till eventet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige