Image

Hemsös chefsjurist till CBRE

Karriär CBRE har utsett Katarina Bjelkow Rössel till COO för såväl Sverige som för den nordiska verksamheten. Hon kommer närmast från rollen som chefsjurist på Hemsö.
Publicerad den 7 Maj 2014
Katarina Bjelkow Rössel. Bild: CBRE
Katarina Bjelkow Rössel.

Katarina Bjelkow Rössel är sedan tre år tillbaka chefsjurist på Hemsö. Innan dess har hon arbetat närmare tio år på två advokatfirmor, senast Mannheimer Swartling.

- Katarina är mycket respekterad inom den nordiska fastighetsbranschen. Hennes erfarenhet och drivkraft kommer ge vårt företag en ny dimension och därmed vara ett fantastiskt tillskott. Hon kommer ha en verksamhetsutvecklande roll inom CBRE. Ett exempel är att hon ansvarar för Risk och Compliance, som vi prioriterar som ett viktigt framtidsområde. Katarinas breda kunskaper om branschen och hennes utmärkta ledaregenskaper kommer att vara en ovärderlig tillgång under vår fortsatta expansion i Sverige, säger Patrik Kallenvret, Managing Director på CBRE i Sverige.

- Jag ser verkligen fram emot att vara en del av CBRE:s ambitiösa tillväxt. Det känns inspirerande att få tillträda denna position i ett bolag med så mycket positiv energi, säger Katarina Bjelkow Rössel, blivande COO på CBRE i Sverige.

Katarina Bjelkow Rössel kommer att påbörja sin anställning hos CBRE efter sommaren.

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige