Image

Hemfosa rekryterar två jurister

Bolag Ylva Hult Palmryd är utsedd till ny chefsjurist i Hemfosa och Sophie Nossman blir bolagsjurist.
Publicerad den 1 Februari 2016
Ylva Hult Palmryd och Sophie Nossman. Bild: Hemfosa
Ylva Hult Palmryd och Sophie Nossman.

Ylva Hult Palmryd har arbetat som bolagsjurist i bolaget sedan 2010. Hon har en bakgrund bland annat från advokatbyråer där hon varit inriktad mot fastighetssektorn. Hon tillträdde tjänsten den 1 januari 2016 och ingår nu även i Hemfosas ledningsgrupp.

Den 1 februari tillträder Sophie Nossman tjänsten som bolagsjurist i Hemfosa. Hon kommer närmast från en position som bolagsjurist i ApoEx, och har tidigare erfarenhet bland annat som biträdande jurist på advokatbyrå.

– Ylvas steg till chefsjurist är ett exempel på hur vi vill lyfta fram den gedigna kompetens vi har inom Hemfosa. Och vi arbetar kontinuerligt med att stärka kompetensnivån ytterligare genom nyrekrytering av drivna och kunniga medarbetare, säger Jens Engwall, vd för Hemfosa.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige