Image
Haymanot Wachtmeister.
Haymanot Wachtmeister.

Heba anställer expert på hyresrätt

Karriär Heba stärker verksamheten med en bolagsjurist som är expert på hyresrätt. Haymanot Wachtmeister har doktorerat i hyressättning. I mitten av januari börjar hon sin anställning på Heba.
Publicerad den 2 December 2022

Idag arbetar Haymanot Wachtmeister som General Counsel och COO på startupbolaget Songsay Media Group från Draknästet, samt med rådgivning inom hyresrätt och fastighetsrätt. På Heba kommer hon driva rättsliga hyresärenden, stötta vid hyresförhandlingar samt stötta ledningsgruppen med affärsutveckling.

– Jag är väldigt glad över rekryteringen av Haymanot. Hon blir ett starkt och viktigt tillskott för Hebas redan starka organisation, säger Patrik Emanuelsson.

– Heba har ett stort bostadsbestånd på Sveriges viktigaste marknad och befinner sig i ett expansivt skede. Jag förväntar mig att det kommer bli omväxlande och högt tempo. Eftersom jag är lagd åt det entreprenöriella hållet, ser jag stora möjligheter att bidra till det ständigt pågående bolagsbygget. Jag har också ett stort förtroende för den kompetenta och teknikvänliga bolagsledningen, den platta organisationsstrukturen och den enorma branschkompetens som Hebas medarbetare besitter, säger Haymanot Wachtmeister.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Heba Fastighets AB på Branschguiden

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.
Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.
Läs mer på: www.hebafast.se

Läs mer om Heba Fastighets AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige