Image

Här bor du avgiftsfritt - i tre år

BOSTÄDER Flytta till brf Halssmycket i Lerum, utanför Göteborg, och bo där i tre år utan att betala månadsavgift. Med detta nya grepp vill HSB Göteborg få upp ögonen för Halssmycket i Lerum och få fler att våga ta steget och köpa sig en bostadsrätt. Den som slår till på en 4:a får sammanlagt 196 056 kronor över till annat kul.
Publicerad den 14 Januari 2010

- Ett helt fantastiskt bra erbjudande. Här får köparna gratis hyra i tre år samtidigt som vi garanterar dem trygghet i form av något vi kallar Säkert Köp. Det betyder rent konkret att om du köper en bostadsrätt i brf Halssmycket och måste sälja den inom tre år så kan du helt enkelt inte gå med förlust, säger Marika Ogrelius, marknadschef på HSB Göteborg.

I december märktes hur intresset för brf Halssmycket och Lerum som område tog fart. Försäljningen av de nybyggda lägenheterna kom igång på allvar och huset börjar nu fyllas av nyinflyttade som uppskattar den prisbelönta danska arkitekturen.

- Nu vill vi rida på denna våg, och satsar därför ordentligt på att ge intresserade av Halssmycket alla tänkbara argument för att ta steget och köpa sin lägenhet här. Vi vet att detta är ett boende långt utöver det vanliga som inom ett par år med all säkerhet kommer att vara ett extremt eftertraktat bostadsområde.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige