Image

Här är vinnaren i Årets BRF

TäVLING Bostadsrättsföreningen Sveaborg i Akalla har tilldelats utmärkelsen Årets BRF för sitt framgångsrika arbete med trygghets- och säkerhetsfrågor.
Publicerad den 27 Maj 2010

Motiveringen lyder: \\\"Bostadsrättsföreningen Sveaborg har med stort engagemang och målmedvetet arbete skapat ett tryggt och säkert boende för såväl bostadsrättshavare som hyresgäster. Föreningen har därför blivit en stabil och välfungerande bostadsrättsförening och en förebild för andra fastighetsägare på Järvafältet\\\".

- Det är hur stort som helst, vi har fått en energikick av det här. Vi är stolta - nu vet vi att vi tillsammans har lyckats vända föreningens negativa rykte. Det tog några år efter ombildningen till bostadsrättsförening, men nu känns det som vi har lyckats skapa en känsla av \\\"vår förening\\\" bland medlemmarna. Utmärkelsen är mycket positiv för Sveaborg men inte minst för Akalla och hela Norra Järva, säger Radha Deogan, ordförande i BRF Sveaborg.

- Jag är oerhört imponerad över Radha Deogans engagemang och arbetsinsats i sin bostadsrättsförening! Hon har vågat ta fighten och tillsammans med sin styrelse fattat en rad tuffa beslut. Det känns extra roligt att i år överlämna priset �…rets BRF till en ytterstadsförening, säger Maria Livijn, näringspolitiskt ansvarig för BRF på Fastighetsägarna Stockholm

Förutom utmärkelsen och rätten att använda emblemet för Årets bostadsrättsförening 2010, vinner bostadsrättsföreningen Sveaborg 15 000 kronor.

Fastighetsägarna Stockholm inrättade priset �…rets bostadsrättsförening 2008. De grundläggande kriterierna är att föreningen ska ha ett väl omhändertaget hus, en väl fungerande styrelse, en god ekonomi samt medlemskap i Fastighetsägarna Stockholm. Varje år har också en särskild inriktning, i år ett gott trygghets- och säkerhetsarbete.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige