Image

Här är Mikael Anderssons nya jobb – börjar i dag

Karriär Leimdörfers analyschef Mikael Andersson lämnade nyligen sin tjänst. I dag påbörjar han en nyinrättad tjänst som analyschef på Pangea Property Partners.
Publicerad den 1 April 2011

Mikael Andersson blir förutom analyschef också partner i bolaget. Han tillträder tjänsten i dag och blir stationerad på Pangeas nya huvudkontor i Salénhuset i Stockholm.

Mikael Andersson är 30 år och utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Han kommer att bli en ledande person inom Pangeas corporate finance-verksamhet och ha en viktig roll i bolagets framtida utveckling bland annat vad gäller nya tjänster och produkter.

– Vi är mycket glada över att Mikael Andersson i sin nya roll kommer att bidra till att utveckla vår rådgivnings- och corporate finance-verksamhet ytterligare. Pangea skall erbjuda analysdriven rådgivning av högsta kvalitet. Med Mikael Anderssons erfarenhet och kunskap om den nordiska kapital- och fastighetsmarknaden kommer han att bli en viktig nyckelmedarbetare i Pangeas ambition att skapa kundnytta och fortsatt utveckling, säger Pangeas vd Bård Bjølgerud.

– Jag är imponerad av Pangeas kreativitet och bevisade genomförandekraft. De har på ett över-tygande sätt initierat och framgångsrikt genomfört en rad stora och komplicerade corporate finance-transaktioner under 2010. Det ska bli både intressant och givande att bli en del av Pangeas framgångsrika team, säger Mikael Andersson.



Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige