Image
Gert Wingårdh, Ulrike Rahe och Anders Hallquist är juryn i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.
Gert Wingårdh, Ulrike Rahe och Anders Hallquist är juryn i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.

Här är juryn i årets upplaga

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nomineringsfasen för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor pågår för fullt. Här är juryn som till slut ska vaska fram vinnarkontoren vilka presenteras i samband med Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november.
Publicerad den 13 September 2016
Collector i Göteborg vann tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor 2015. Vill du ha en chans att vinna tävlingen i år ska du gå in och nominera ditt kontor nu. Bild: Henrik Ekberg
Collector i Göteborg vann tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor 2015. Vill du ha en chans att vinna tävlingen i år ska du gå in och nominera ditt kontor nu.

• Ordförande Gert Wingårdh, Wingårdh Arkitektkontor
Sveriges mest namnkunnige arkitekt. Har fem Kasper Salin-priser, vilket är fler än någon annan svensk arkitekt har. Jobbar med allt från kontors- och butiksinredningar till stora fabrikskomplex. Har deltagit i projekt som rönt stor internationell uppmärksamhet. Han tycker att ett bra kontor ska vara ljust, fräscht och välskött.

• Anders Hallquist, Castellum Stockholm
Har drygt 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen (har även tidigare arbetat med möbler och inredning). Som hållbarhetschef på Castellum Stockholm ansvarar han för ett hållbart arbete ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv. Brinner för kundvård.

• Ulrike Rahe, Chalmers
Ulrike Rahe, prof. i industridesign på Chalmers, driver innovations- och marknadsorienterad forskning och utveckling som sätter människan och minskad resursförbrukning i fokus. I Smart Sustainable Offices, SSO, (som del i en av EU:s största satsningar för hållbarhet och miljö, Climate KIC) betraktas kontoret i ett helhetsperspektiv där personalen är delaktig från början. Framtidens kontor skall kunna planeras och designas utifrån verkliga och platsunika förutsättningar.

Har du inte nominerat ditt kontor ännu gör du det senast 30 september här!

Under oktober pågår omröstningen och i november kommer juryn att utse de slutgiltiga vinnarna.
Prisutdelning sker på fastighetsseminariet Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 16 november. Du kan nu anmäla dig dit – det gör du här.

Castellum Brostaden är prissponsor till Sveriges Snyggaste Kontor 2016.
Advokatfirman Lindahl, Akvarieleasing, Colliers International och Novi Real Estate är partners till Fastighetsmarknadsdagen Stockholm.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY