Image

Här är de fem finalisterna i årets tävling

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nu har folket sagt sitt – här är de fem finalistkontoren i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.
Publicerad den 1 November 2016

Här är de fem kontor som fått flest röster (utan inbördes rangordning) i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor:

- Kinnarps, Kinnarp
3 000 kvadratmeter stort huvudkontor där inredningskoncernen Kinnarps flyttade in i april 2016. Arkitekt är Spectrum Arkitekter.

- Client Solutions, Malmö
Cirka 320 kvadratmeter stort kontor mitt i hjärtat av Malmö (Stortorget), färdigställt i december 2015. Design och koncept av Ideas AB.

- Wiget Media, Stockholm
Wiget Medias kontor är beläget på Norrmalmstorg i Stockholm. Inflyttning skedde i början av 2016 och ytan är på drygt 800 kvadratmeter. Inredningsarkitekt är Studio Stockholm Arkitektur.

- Dice, Stockholm
Spelutvecklaren Dice kontor är beläget i Fatburen på Södermalm i Stockholm. Inflyttning skedde i början av 2016 och ytan är på cirka 15 000 kvadratmeter. Inredningsarkitekt är Studio Stockholm Arkitektur.

- Moelven Modus, Göteborg
Moelven Modus flyttade in i sitt 450 kvadratmeter stora kontor på Fabriksgatan i Gårda i Göteborg i maj 2016. Arkitekt har varit Moelven Modus egna Christina Aponno.

I år har det nominerats hela 73 kontor vilket är nytt rekord då det förra året nominerades 52 kontor. Och under oktober månad har det kommit in nästan 30 000 röster vilket är i paritet med mängden röster i förra årets tävling.

De slutliga vinnarna kommer att utses av juryn ledd av ordförande Gert Wingårdh.

Vinnarna presenteras på Fastighetsmarknadsdagen Stockholm på Grand Hotel den 16 november. Anmäl dig till seminariet och prisutdelningen här.

Partnerföretag till Fastighetsmarknadsdagen Stockholm är Akvarieleasing, Colliers, EY, Lindahl och Novi Real Estate. Castellum är prissponsor för Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige