Image

Gert Wingårdh tillbaka som ordförande

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Stjärnarkitekten Gert Wingårdh är tillbaka som ordförande i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Nominera ditt kontor via länk inne i artikeln för att det ska ha en chans att koras till Sveriges Snyggaste Kontor 2016.
Publicerad den 21 Juni 2016
Gert Wingårdh är tillbaka som juryordförande för Sveriges Snyggaste Kontor. Bild: Wingårdhs
Gert Wingårdh är tillbaka som juryordförande för Sveriges Snyggaste Kontor. Collector i Göteborg vann tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor 2015. Vill du ha en chans att vinna tävlingen i år ska du gå in och nominera ditt kontor nu. Bild: Henrik Ekberg
Collector i Göteborg vann tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor 2015. Vill du ha en chans att vinna tävlingen i år ska du gå in och nominera ditt kontor nu.

Gert Wingårdh var juryordförande i de två allra första upplagorna av Sveriges Snyggaste Kontor 2011 och 2012. Därefter har Magnus Månsson, Semrén & Månsson och Monica von Schmalensee, White varit ordförande. Men från och med i år är alltså Gert Wingårdh tillbaka med ordförandeklubban i handen för att utse Sveriges Snyggaste Kontor 2016.

Gert Wingårdh är utan jämförelse Sveriges mest namnkunnige och erkända arkitekt. Han har fem Kasper Salin-priser, vilket är fler än någon annan svensk arkitekt har. Han jobbar med allt från kontors- och butiksinredningar till stora fabrikskomplex. Han har deltagit i projekt som rönt stor internationell uppmärksamhet. De senaste åren har han även synts i SVT:s populära program Husdrömmar.
Övriga jurymedlemmar i årets upplaga är Ulrike Rahe, professor i industridesign på Chalmers och Anders Hallquist, hållbarhetschef på Castellum Brostaden.

Nu är nomineringen för Sveriges Snyggaste Kontor 2016 igång. Det innebär att du kan gå in och nominera ditt kontor för att ha en chans att vinna tävlingen i november.

Nominera ditt kontor här!

Nomineringen är öppen fram till 30 september. Under oktober pågår omröstningen och i november kommer juryn att utse de slutgiltiga vinnarna.
Prisutdelning sker på fastighetsseminariet Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 16 november. Du kan redan nu anmäla dig dit – det gör du här.

Castellum Brostaden är prissponsor till Sveriges Snyggaste Kontor 2016.
Colliers International, EY och Novi Real Estate är partners till Fastighetsmarknadsdagen Stockholm.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige