Image
Pär Vennerström, affärsenhetschef för JM Bostad Stockholm sedan 2014, är från och med den 1 juni 2024 affärsenhetschef även för JM Fastighetsutveckling.
Pär Vennerström, affärsenhetschef för JM Bostad Stockholm sedan 2014, är från och med den 1 juni 2024 affärsenhetschef även för JM Fastighetsutveckling. Bild: JM

Han tar över som affärsenhetschef för JM Fastighetsutveckling

Bolag Pär Vennerström, affärsenhetschef för JM Bostad Stockholm sedan 2014, är från och med den 1 juni 2024 affärsenhetschef även för JM Fastighetsutveckling. Han tar över efter Mikael Åslund, tidigare affärsenhetschef för JM Fastighetsutveckling, som istället tillträder som vd och koncernchef för JM.
Publicerad den 3 Juni 2024

Pär Vennerström har lång erfarenhet av JM och arbete i JMs koncernledning, och har dessutom tidigare innehaft rollen som chef för affärsenhet Fastighetsutveckling. De båda affärsenheterna har därtill ett naturligt nära samarbete genom det geografiska fokuset på Stockholmsområdet. Förändringen innebär även att antalet medlemmar i koncernledningen reduceras från 11 till 10 personer.

– Jag är glad å bolagets vägnar att Pär axlar ansvaret för JMs affärsenhet Fastighetsutveckling. Hans omfattande erfarenhet av JM och vår affär innebär värdefull kontinuitet för verksamheten framåt. En koncernledning med färre deltagare, men med fortsatt intakt kompetens, är också ett steg i riktning mot ett effektivare ledningsarbete, säger vd och koncernchef Mikael Åslund.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbanken Nords vd om hållbarhetssamarbetet: "Man måste stycka elefanten i bitar"

Ekonomi/Finansiering Den gröna energiomställningen är avgörande för att stabilisera den skenande klimatutvecklingen. Som bromskloss står ett eftersatt fastighetsbestånd och ett ansträngt makroekonomiskt och geopolitiskt läge där hållbarhet nedprioriteras. Anneli Sjömark är vd för Sparbanken Nord och hon anser att nyckeln till att lyckas med omställningen och den gröna energiomställningen stavas "samverkan".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige