Image

Han blir vd för nybildad fastighetskoncern i Jönköping

Karriär Magnus Olsson, senast från Nivika, blir vd för Jönköpings kommuns nybildade fastighetskoncern.
Publicerad den 24 November 2017
Magnus Olsson. Bild: Nivika
Magnus Olsson.

I december 2016 bildade Jönköpings kommun en fastighetskoncern, där merparten av kommunens kommersiella fastigheter nu samlas. Det handlar om mässlokaler, kongress- och konserthus, industrilokaler och parkeringshus.

– Magnus har en gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Han har också ett stort lokalt engagemang och brinner för utvecklingsfrågor. Från styrelsens sida är vi därför väldigt glada över att kunna knyta Magnus till den kommunala fastighetskoncernen, säger Christer Gustafsson (M), ordförande i Jönköpings kommuns Fastighetsutvecklings AB.

Magnus Olsson arbetar i dag som fastighetschef vid Nivika och har tidigare en lång karriär på Norrporten.

– Jag är glad att få möjligheten att få vara en del i bolagets framtid och ser fram emot att utveckla och förvalta bolaget tillsammans med mina nya kollegor, säger Magnus Olsson.

Magnus Olsson tillträder sin tjänst den 22 december.

Tarasso har varit samarbetspartner i rekryteringen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY