Image
Bild: Istock

Han blir ny ordförande i Pangea

Bolag Klaus-Anders Nysteen blir ny styrelseordförande i Pangea Property Partners. Samtidigt väljs Henrik Granström in som ny styrelsemedlem.
Publicerad den 15 April 2021
Klaus-Anders Nysteen. Bild: Pangea Property Partners
Klaus-Anders Nysteen. Henrik Granström. Bild: Pangea Property Partners
Henrik Granström.

Klaus-Anders Nysteen har varit vd för Hoist Finance sedan mars 2018 och är styrelseordförande i Bank Norwegian. Han har tidigare arbetat för bland annat Entra, Nordic Capital, Lindorff Group, Statoil Fuel & Retail och som vd för Storebrand Bank. Han har lång erfarenhet från ett antal styrelseuppdrag, bland annat inom Webstep och Asset Buyout Partners.

Klaus-Anders Nysteen efterträder tidigare ordföranden Anders Buchardt.

Henrik Granström har lång erfarenhet som vd och styrelseledamot på Newsec och som partner på Strongshold Invest. Han har också varit vd och styrelseledamot på Datscha och arbetat på McKinsey & Company. Han har haft ett antal styrelseuppdrag bland annat för Novi Real Estate, Realbridge och Fyrfasen Energi.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Pangea Property Partners på Branschguiden

Pangea Property Partners är en oberoende corporate finance- och transaktionskonsult med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden. Vi har stor vana av att driva igenom komplexa affärer, såväl större bolagsbildningar som försäljningar av fastighetsportföljer på låglikvida marknader. Det gör att vi kan hantverket och vet hur varje affär ska hanteras för att ge maximalt resultat för våra uppdragsgivare.

Pangea Property Partners har stor erfarenhet av affärer där nordiska fastigheter möter internationellt kapital. Vi har ett brett internationellt nätverk och över 40 procent...

Läs mer om Pangea Property Partners på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige