Image

Halva Vallonen uthyrd

Uthyrning Olov Lindgren har i samarbete med Cushman & Wakefield hyrt ut drygt hälften av ytorna i fastigheten Vallonen 1 på Kungsgatan i Stockholm.
Publicerad den 7 September 2012
Annons
Image

Olov Lindgren genomför en stor upprustning av fastigheten, som omfattar 4 500 kvadratmeter, med restaurang och handel i bottenplanet.

- Vi har renoverat upp hela fastigheten. Vi har bytt ut en hiss och satt in en extra hiss, och gjort om våningsplanen från cellkontor till stora kontorsrum med sex till åtta arbetsplatser, säger Jan Ellström, vd på Olov Lindgren.

- Vi har åtta klara hyresgäster varav två är återflyttare. Nu är det ungefär 2 000 kvadratmeter kontor kvar. Det är stort intresse för ytorna, säger Jan Ellström.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra.

Vår förvaltningsfilosofi är baserad på omtanke och trygghet genom personlig närvaro och god service. Med hyresgästernas behov som utgångspunkt förvaltar och utvecklar vi vårt fastighetsbestånd med motiverad och välutbildad egen personal.

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nytt JV hämtar vd hos noterat bolag

Bolag Fastighetschef lämnar för att ta över ny vd-stol.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY