Image

Grontmij rekryterar från Fastighetsverket

Karriär Grontmij rekryterar Stefan Eriksson som senast var chef för Projektenheten på Fastighetsverket. Stefan Eriksson blir seniorkonsult i gruppen Exploatering och Lantmäteri inom divisionen Samhällsbyggnad.
Publicerad den 26 Februari 2014
Stefan Eriksson. Bild: Grontmij
Stefan Eriksson.

– Efter snart 25 år med samhällsbyggnadsfrågor och projekt inom statlig och kommunal verksamhet ser jag fram emot att som konsult kunna använda de erfarenheter jag har fått till nytta för Grontmijs uppdragivare, säger Stefan Eriksson.

Lena Winberg, ansvarig för gruppen Exploatering och Lantmäteri, tror att Stefan Eriksson kan tillföra mycket på Grontmij.

– Det Stefan inte vet om exploateringsprojekt är inte värt att veta – jag ser verkligen fram emot att få samarbeta med en så erfaren person, säger Lena Winberg.

Bakgrunden till rekryteringen är det väntade uppsvinget för bostadsbyggande i Stockholm. Stefan Eriksson har också erfarenhet från exploatering inom Stockholms Stad där han bland annat var ansvarig för Innerstadens exploateringsverksamhet.

Idag är det cirka tio personer på Grontmij som arbetar med exploateringsfrågor.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige