Image
Söderbymalm 7:14.
Söderbymalm 7:14. Bild: New Property

Green Storage köper i Handen

Transaktioner Green Storage köper en industrifastighet i Handen.
Publicerad den 5 Maj 2020
Annons
Image

New Property Transaktion har agerat rådgivare i samband med försäljningen av Söderbymalm 7:14, en industrifastighet i Handen, till Green Storage. Fastigheten har en uthyrningsbar yta om cirka 1 000 kvadratmeter med en tomtareal om 3 500 kvadratmeter. Säljaren är en egenanvändare.
– Det är fantastiskt roligt att trots rådande marknadsklimat kunna genomföra affärer och säkerställa att våra uppdragsgivares förväntningar möts enligt plan. Båda parter är mycket nöjda med affären och köparen tillträder en fastighet med hög utvecklingspotential, säger Fredrik Leifland, vd på New Property.

Green Storage planerar att utveckla en ny selfstorageanläggning på 4 500 kvadratmeter med plats för cirka 500 förråd för privatpersoner och företag. Byggnationen påbörjas under sommaren. Den nya anläggningen förväntas öppna under Q1 2021 och blir då Green Storage 6:e anläggning. Green Storage har utvecklat en smart operativ plattform och är Europas första helt digitala selfstorage där allt bokas online och appen är den digitala nyckeln till anläggningen och förrådet.

Tillträdet skedde 22 april.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige